Alpha version - Алфа версията е прототипна версия. Тя не е предназначена за официална употреба и се прави с цел да се уточнят функционалности, да се открият и опишат бъгове, които да бъдат отстранени. Моля да ни извините!

Спечелен проект на тема „ Италианският опит в продуктовото позициониране на спа и уелнес туризма на туристическия пазар чрез комбиниране на различните видове туризъм в рамките на една конкретна дестинация"

РПГ „ Н. Стойчев“ с пореден одобрен проект по програма „ Еразъм +“ , сектор „ Професионално образование и обучение“. Щастливи сме от факта, че гимназията кандидатства и спечели проект на тема „ Италианският опит в продуктовото позициониране на спа и уелнес туризма на туристическия пазар чрез комбиниране на различните видове туризъм в рамките на една конкретна дестинация" с координатор д-р Елена Саянова. Реализирайки този проект, през новата учебна година ще променим училищния живот – усъвършенстване на знанията, уменията и компетентностите на учениците, насърчаване на изучаването на езици, повишаване на качеството и ефективността на професионалното образование и обучение. Одобрението на проекта на гимназията е доказателство и за отличен мениджмънт на нейния директор г-жа Васка Пенева, с нейна подкрепа РПГ „ Н. Стойчев“ за пореден път доказва, че е училище с авторитет и позиция в областта.Коментари


9-13 ноември 2020

FACEBOOK

ПРОГНОЗА ЗА ВРЕМЕТО

КАЛЕНДАР

РЕКЛАМА