Откриване на реновирания физкултурен салон

Днешният 8.декември бе празничен за Разложка професионална гимназия „ Никола Стойчев“. Поводът – официално откриване на реновирания физкултурен салон. Гостите на събитието бяха д-р Мария Копанарова, председател на Общински съвет – Разлог, г-жа Николова , старши експерт по физическо възпитание и спорт, г-жа Христова, старши експерт по български език и литература, Светослав Дяков, футболист , Георги Георгиев, бодибилдър , както и учители по физическо възпитание и спорт. Лентата на поредния успешен проект прерязаха г-жа Пенева, директор на гимназията, д-р Мария Копанарова и г-жа Николова. Ученици посрещнаха гостите по стара българска традиция – с питка и мед, с празнична украса и вкусни ястия. По повод реновирането на спортната база д-р Мария Копанарова поздрави всички присъстващи.

Обновяването на физкултурния салон е отдавна очаквано събитие. Училището разполага с прекрасна зала, която отговаря на всички европейски условия и стандарти. Ремонтирани са изцяло спортната настилка, съблекалните, както и санитарните помещение. Гордеем се и с обновената фитнес зала, която разполага с нови уреди. Салонът е с размери , които позволяват разположението на игрища за волейбол, баскетбол и тенис на маса, съобразени с нормите за спортни съоръжения с учебна цел. Амбицията на училището е учениците да получат солидна подготовка и да се развиват в една комфортна и съвременна обстановка, отговаряща на всички изисквания в обучителния процес.

С кратка тържествена програма отбелязахме този празничен ден. Танцьорите на гимназията приветсваха всички гости с традиционно българско хоро.

Денят продължи с открит урок, който г-н Фарфаров бе подготвил и организирал заедно с учениците от 8 „ Б“ клас.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *