Спечелен проект по Еразъм+

Разложка професионална гимназия „Никола Стойчев“ е с одобрен проект на тема: „ Внедряване на дигитални методи в оценяването и преподаването и участие на ученици в състезания по професията за по- добро професионално образование“. Проектът е по програма Еразъм +, ключова дейност 1, с регистрационен № 2024-1-BG01-KA122-VET-000204551, с координатор г-жа Наталия Попова.

Една от основните цели на проекта е повишаване на дигиталните умения и компетенции на учителите, а очакванията от получените знания, е създаването на интерактивни е-ресурси, е- обучителни игри, които да бъдат приложени за нуждите на прфесионалното образование на учениците. За реализирането на тези дейности ще се проведе обучение на учители от гимназията в гр. Манавгат, Турция.

Предвиждат се международни пътувания и на ученици, които ще вземат участие в състезания, които ще се фокусират върху кулинарните техники и предизвикателствата на кулинарията.

Екипът на гимназията е мотивиран да овладява дигитални умения, за да може да подготви учениците за бъдещата им реализация.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *