24 май в РПГ „Никола Стойчев“

На 24 май отбелязваме Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.

Днешният празничен ден започна пъстро, емоционално и бляскаво за всички присъстващи на тържеството в РПГ “Никола Стойчев”. За поредна година гимназията ни изпраща знаещи, можещи, отговорни випускници.

Дворът на училището бе изпълнен с усмихнати лица, положителни емоции и радостни моменти. Наши специални гости бяха заместник-кметовете на Община Разлог, дъщерята на нашия патрон, курсанти от Национален военен университет “Васил Левски”- гр. Велико Търново, бивши директори и преподаватели, родители.

Госпожа Пенева – Директор на училището – връчи грамоти, медали за “Отличници на випуска” и награди на завършилите с отличен успех. Днес казваме “На добър час” на нашите абитуриенти и им пожелаваме здраве и бъдещи успехи. Днес е денят, в който те за последен път прекрачват прага на любимото училище. По традиция се състоя и смяната на знаменната група, която отговорно трябва да носи и съхрани училищното знаме. Разложка професионална гимназия “Никола Стойчев” взе участие в общоградското шествието и отправи вълнуващо пожелание към инж. Красимир Герчев – кмет на Община Разлог- в тържествената церемония.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *